ʻaoʻao1_banner

Nūhou

I ka ʻimi ʻana i ka ʻili kīnā ʻole, ua lilo nā pimple patches i mea hana pono i ka nani arsenal.Hāʻawi lākou i kahi ala i manaʻo ʻia i ka hoʻopaʻa ʻana i nā kīnā, e hāʻawi ana i kahi hopena noʻonoʻo a maikaʻi hoʻi i nā pimples maʻemaʻe, nui, a keʻokeʻo.Me nā ʻano ʻāpana pimple i loaʻa, he mea koʻikoʻi ia e hoʻomaopopo i ka hana ʻana o kēlā me kēia ʻano a pehea e hoʻokomo maikaʻi ai iā lākou i kāu hana mālama ʻili.

Hoʻomaʻemaʻe Pimple Patches: ʻO ka hopena ʻike ʻole ʻia

Hoʻolālā ʻia nā ʻāpana pimple maʻemaʻe e ʻike ʻole ʻia ma ka ʻili, e hoʻomaʻamaʻa iā lākou no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā.ʻIke maʻamau a kūlike paha kēia mau ʻāpana i ka ʻili o ka ʻili, e ʻae ana i ka uhi ʻole ʻole e hoʻopilikia ʻole i kou make-up a i ʻole ke ʻano o kēlā me kēia lā.Hana lākou ma ka hana ʻana i kahi pale pale ma luna o ka pimple, hoʻopaʻa i ka mālama ʻana a pale i nā mea hoʻonāukiuki o waho mai ka hoʻonui ʻana i ke kīnā.ʻO ka hoʻolālā maʻemaʻe e hōʻoiaʻiʻo e hiki iā ʻoe ke hoʻopili pono i ka makeup ma luna o ka patch, e mālama ana i kahi hiʻohiʻona kūlohelohe i ka lā āpau.

Nā Pimple nui:Kokua i manaʻo ʻia no nā ʻino nui

No ka nui, ʻoi aku ka paʻakikī o nā kīnā, ʻo nā pimple nui ka hopena.ʻOi aku ka nui o kēia mau pāpaʻi a loaʻa pinepine i kahi ʻoi aku ka kiʻekiʻe o nā mea e hakakā ai i ka haki.Hoʻolālā ʻia lākou e uhi a mālama i nā wahi ʻoi aku ka nui o ka mumū, e hāʻawi ana i ka hoʻomaha i manaʻo ʻia a hoʻoikaika i ka ho'ōla wikiwiki.ʻO ka hoʻonui nui ʻana e hōʻoia i ka paʻa ʻana o ka patch, ʻoiai ma nā wahi ʻino loa o ka maka, e hoʻolilo iā lākou i kūpono no ka hoʻohana ʻana i ka pō a i ʻole ke makemake ʻoe i ka uhi hou.

Nā Paʻi Whitehead:ʻO ka Nemesis o ka ʻeleʻele

Hoʻonohonoho pono ʻia nā ʻāpana keʻokeʻo no ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻeleʻele a me nā poʻo keʻokeʻo.Hoʻohana kēia mau ʻāpana i nā mea e huki ai i ka sebum a me nā ʻōpala e pani ana i nā pores, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka ʻili a hōʻemi i ke ʻano o nā ʻeleʻele.Hoʻopili ʻia nā waiwai adhesive o kēia mau ʻāpana e hoʻopaʻa ʻia i ka ʻili o ka ʻili, e hōʻoia i ka komo ʻana o ka lāʻau lapaʻau i loko o ka pore, e hoʻoheheʻe i ke kūkulu ʻana a alakaʻi i kahi hiʻohiʻona maʻemaʻe.

Hoʻokomo ʻana i nā Pimple Patches i kāu hana maʻamau no ka mālama ʻili
No ka hoʻonui ʻana i nā pono o kēia mau pā, he mea nui e hahai i kekahi mau ʻanuʻu maʻalahi:

1. Hoʻomaʻemaʻe: E hoʻomaka mau me kahi kumu maʻemaʻe.E hoʻohana i kahi mea hoʻomaʻemaʻe maʻalahi e wehe i ka lepo a me ka ʻaila mai kou ʻili ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka patch.

2. E noi: E ʻili i ka ʻōpala mai kona kua a kaomi mālie ma luna o ka pimple.E hoʻopaʻa pono i ka ʻili a pili pono i ka ʻili.

3. E kali: E ʻae i ka pā e hana i kāna kilokilo.No nā ʻāpana maʻemaʻe a keʻokeʻo, hiki iā ʻoe ke kau i ka make-up ma luna o lākou inā pono.No nā pimple nui, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana iā lākou i ka pō no ka mālama ʻole ʻana.

4. Wehe: Ma hope o ka hala ʻana o ka manawa i ʻōlelo ʻia (ʻo ka manawa maʻamau 6-8 mau hola no nā paʻi maʻemaʻe a keʻokeʻo, a i ʻole i ka pō no nā ʻāpana pimple nui), wehe mālie i ka pā a hoʻolei.

5. Moisturize: E hoʻopau i kāu hana maʻamau me kahi mea hoʻomaʻemaʻe non-comedogenic e mālama i kou ʻili i ka wai a me ke kaulike.

I ka hopena, ʻo nā pimple patches he mea hoʻololi pāʻani i ka hakakā ʻana i ka ʻekene.Inā ʻoe e pili ana i nā pimples maʻemaʻe, nui, a keʻokeʻo paha, aia kahi papa i hoʻolālā ʻia e hoʻokō i kāu mau pono.Ma ka hoʻomaopopo ʻana i nā ʻokoʻa ma waena o kēlā me kēia ʻano a me ka hoʻokomo ʻana iā lākou i kāu hana mālama ʻili, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i nā pono o ka ʻili maʻemaʻe a maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Mar-25-2024